OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 15. kohtumine

Nurruklubi 15. kohtumine

Nurruklubi 15. kohtumine toimus peale kahekuulist pausi taas laupäeval, 10. aprillil Zoomi veebikeskkonnas. Kohtumise teemaks oli loodus- ammendamatu looma- ja taimeriik. Kõnelesime alustuseks loomadest meie igapäevaelus ning ennäe, milleks meie pandeemia poolt pealesunnitud veebikeskkonda liikumine kasulikuks osutus- saime üksteise lemmikutega veebi vahendusel ka tuttavaks! Ekraanil näitasid end ridamisi kaisuloomad, nurruloomad, laiskloomad- meie klubiliikmete armsad pereliikmed ja teekaaslased.

Seejärel arutasime, mida uut saime teada kodus vaadatud Osooni saateklipist loomade maailmataju kohta. Kes loomadest vajab lokaatoritena suuri ja tundlikke kõrvu, kes teeb oma otsuseid peamiselt lõhnataju alusel, kellele aga on loodus kinkinud silmad, mis näevad pead pööramata kukla tahagi.

Taimedest rääkides ei saanud kuidagi mööda kevadekuulutajatest. Milliseid kevadlilli on kellelgi sel aastal juba näha õnnestunud? Kellel kasvavad taimed aknalaual pottides, kes aga jagab kogemusi ja nippe ravimtaimede maailmast? Usun, et saime kõik mõnegi uue idee võrra targemaks ning supipotist leiame peagi peterselli ja tilli kõrval rohetamas ka vitamiinipomme- kõrvenõgeseid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.