OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 21. kohtumine 14.04.2021

Klubi “Rändajad” 21. kohtumine 14.04.2021

Klubi kolmas Zoomi kohtumine algas traditsioonilise vestlusringiga möödunud nädalast. Kõik said jagada uudiseid sellest, mis möödunud nädalal juhtus nii isiklikus elus kui ajakirjandusmaastikul. Igapäevaelu oli kõigil töine ja kiire, kellel kodukontoris, kellel töökohal. Kõik on õnnelikud ilusate ilmade üle, mis tekitavad positiivsemaid emotsioone ning võimaldavad rohkem looduses olla. Osa klubilisi sattusid nädalavahetuse vaba aja veetmise või töö tõttu Tallinnas olema ning jalutasid Kadrioru pargis või Pirita rannapromenaadil. Kiideti territooriumi korrashoidu ja ilu.

Klubi teemaks oli ajakirjandus, rääkisime ajakirjandusuudistest. Vestlesime Ita Everi juubelist, vaatasime väikest saatelõiku tema naljašketsist arstina. See tekitas palju positiivseid emotsioone, sest tegemist oli spikrite kirjutamisega kehale ja kohe tuli paljudel meelde see, et kunagi omal ajal mõni klubiliste sõpradest-tuttavatest tegi sellelaadseid spikreid. Loomulikult ei saanud me seegi kord mööda kaitsesüstimistest ja seekordne uudislugu oli vaktsiinipassidega seotud. Vaktsiinid ja vaktsiinipassid tekitasid jällegi aga erinevaid emotsioone ja ootusi. 14-aastane Eesti ujumistalent püstitas rahvusrekordi ja täitis olümpia B-normi. Eneli Jefimova on pärit Sillamäelt ja seetõttu oli see teema, mille arutlusena jõudsime selleni, et suuri tegusid on võimalik teha ükskõik millises Eestimaa nurgas.

Kuna eriliselt huvitas osalejaid looduse ja loomade teema, siis vaatasime Osooni saatelõiku loomade maailmatunnetusest. Rääkisime erinevate tundemeelte olulisusest: kuulmine, nägemine, lõhnataju jne. Saime teada, et metskitsed on nutikad ja jälgivad ümbrust teraselt, et neil on hea kuulmine, seevastu jäneste silmade asetus laseb neil vaadata enese ette, külgedele ja taha, et siilid on head lõhnatundjad, kaslased head nägijad jne.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.