OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 24. kohtumine 25.01.2022

Klubi “Unistus” 24. kohtumine 25.01.2022

Klubi viimane kohtumine algas ikkagi traditsioonilise uudiste ringiga, kus juttu tuli plahvatuslikust viiruse levikust Ida-Viru koolides ning sellest, et klubi tegevuse aeg möödus liiga kiiresti ja sellest, et kõik ootavad uusi võimalusi keeleklubide ja kohvikute töös osalemiseks. Koos meenutasime klubi 23 kohtumist ja 6 õppekäiku. Meenus huvitavaid, naljakaid ja põnevaid seiku. Kõik tõdesid, et kokku sai meeldiv seltskond toredaid inimesi.

Seejärel mängisime Aliase mängu “Mina olen”. Esialgu said kõik kehastuda mõneks ametimeheks ja teistel tuli teda suunata lahenduse leidmisele. Oi kui raske oli arvata, et olen kuningas või mustkunstnik. Siis jagasime tuntud väljamõeldud tegelaste kaardid ja jälle oli raske arvata, et olen Harry Potter või kuldkala. Nalja ning lusti jagus palju.

Klubi teises pooles saabus külla firma esindaja Paul Keskküla, kes tõi tordi ja kingitusi. Sõime koos torti, jagasime kätte tunnistused ja lilled. Kõik olid rahul. Klubilised täitsid tagasisidelehed.

Selleks korraks ongi klubitegevus lõppenud. Oli kahju lahkuda, loodame, et ühiseid toredaid kohtumisi/kokkusaamisi tuleb teinekordki ette.

I am Alias | WePlay!
Aliase mäng “Mina olen”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.