OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Vektor” 21. kohtumine

Klubi “Vektor” 21. kohtumine

Klubi “Vektor” 21. kohtumine toimus laupäeval, 8. jaanuaril ja teemaks oli Eesti geograafia ja vaatamisväärsused ning turism, eeskätt maaturism.

Sissejuhatuseks tutvustas igaüks kaaslastele huvitavaid paiku, kus ta on viibinud ja kuhu soovitab teistelgi minna. Selgus, et klubiliikmed osutusid väga loodussõbralikeks matkasellideks ning soovitatud marsruudid juhatasid meid peamiselt jalgsi- ja rattaretkedele Ida-Virumaal. Valmis olid pandud ka pildid parimatest retkedest ning nii saime mõttes kaasa rännata Alutaguse metsades, vändata jalgratast, ujuda järvesilmades ning koos matkakaaslastega lõkkel toitu valmistada. Üks lemmikmarsruute viis meid koguni tagasi eelmise aasta maikuusse, kus koos tolleaegsete klubidega rändasime Mummassaarest Merikülla. Kuid huvitavaid paiku jätkus veelgi: kes oli käinud väikesaartel, kes Lõuna-Eestis, kes aga unistas retkest Soomaale.

Reisimeenutuste vaheaegadel uurisime aga võimalusi, kuidas huvitavaid ja senitundmatuid kohti netiavarustest avastada ning huvitavaid marsruute kokku panna näiteks lehe “Puhka Eestis” abiga. Vaatasime, millised Eesti paigad on kantud UNESCO kultuuripärandi nimekirja ja tutvusime lähemalt õppefilmiga naabermaakonnas Lääne-Virus asuva Lahemaa Rahvuspargi kohta.

Et aga õiged reisisellid ka laulda armastavad, õppisime ühiselt selgeks laulu “Sõit pilvelaeval”. Kui reisipiirangud kodunt väljumise keeruliseks teevad, siis miks mitte katsetada? Vähemalt kaasalaulmisega küll. Soovijad said aga peale klubikohtumise lõppu kaasa sõita Kukruse polaarmõisa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.