OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Tuljak” 14. kohtumine

Klubi “Tuljak” 14. kohtumine

Klubi “Tuljak” 14. kohtumine toimus zoomi veebikeskkonnas 5. aprillil. Et eelmisest kohtumisest oli möödunud pea kaks kuud, alustasime jutuajamist ikka sellest, kuidas meie vahepealne aeg on kulgenud ning millised on olnud võimalused, aga ka vajadused oma keeleõppe arendamisega tegelda. Selgus, et elu on need olukorrad ise kätte toonud. Kellel nõuab töö eestikeelset asjaajamist ning suhtlemist klientidega, kes tegeleb uue töökoha otsingutega, kes aga hoiab silma peal laste või lapselaste õpingutel.

Edasi uurisime aga, mida on vahepeal pakkunud eestikeelne ajakirjandus. Üle ega ümber ei pääsenud koroonateemadest. Kuidas keerulisest olukorrast välja tulla, peame suutma igapäevaelus otsustada ning ajakirjandus pakub omapoolseid versioone seinast seina. Ole vaid tark ja püüa nende hulgast sellised välja valida, mis eluga edasi aitavad minna. Või siis vähemalt eluga pääseda…

Et märts oli teatrikuu ning lõppes Eestis suurejooneliselt Ita Everi 90. sünnipäeva tähistamisega 1. aprillil, pöörasime jututeemad ka teatrile, sealt edasi aga ka filmidele ja telelavastustele. Selgus, et rahvusringhäälingu arhiiv ning Jupiteri videokanal on tänuväärset materjali pakkunud ja jutuajamiseks tublisti ainet pakkunud. Olgu see siis “Musträstaste saladus” Ita Everiga miss Marple rollis või “Vallatute kurvide” kunstilised ja tehnilised lahendused. Et keerulisi aegu lõbusamalt sisustada, otsustati järgmise kohtumis eel ühiselt läbi vaadata retro-telefilm “Teisikud”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.