OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Vektor” 23. kohtumine

Klubi “Vektor” 23. kohtumine

Klubi “Vektor” 23. kohtumine toimus laupäeval, 22. jaanuaril ja teemaks oli kuu ajakirjandus. Olime kokku leppinud, et sedakorda keskendume ajakirjanduse veergudel figureerivatele kuulsatele inimestele. Ja otse loomulikult pakkus esimesena kõneainet värskelt Tallinnas lõppenud iluuisutamise EM, kus üks klubiliige ka võimalust kasutas otse koduukse all võistlevaid kuulsusi oma silmaga võistlemas vaadata. Kõigile tegi rõõmu, et kodune EM möödus suuremate viperusteta, korraldusmeeskond sai palju kiidusõnu ja eriti tore, et kõik osapooled leidsid häid sõnu ka toetava ja sõbraliku publiku jaoks. Aga staarid! Iseäranis suurt rõõmu pakkus, et võistluste jooksul sündis ka vähemalt üks täiesti uus oma ja kodumaine staar. Kes on Niina Petrõkina? See küsimus kõlas enne võistlusi nii mõnestki suust, kuid peale võistlusi oli asi selge: Tallinna koolitüdruk, kellest sai selle võistluse jooksul Euroopa kaheksas naisiluuisutaja. Muidugi vaatasime Niina õnnestunud esinemise ka ühiselt läbi. Kiidusõnu said aga paljud teisedki osalejad.

Kõne alla tulid aga teisedki Eestist pärit tüdrukud, kellest vähemalt kaks möödunud öö jooksul maailma eri otstes ilma olid teinud: hommikustes uudistes ootasid meid lood Kelly Sildaru x-mängudel võidetud kuldmedalist ning Kaia Kanepi võidukast mängust suure slämmi turniiril Austraalias.

Uurisime rahvusringhäälingu kodulehte veelgi ning õppisime, kuidas kasutada selle võimalusi erinevate teemade õppimisel. Kohtumist jäi lõpetama aga Astrid Reinla ja “Teofrastus”. Loodame, et soovijad selle loo kodus üles leidsid ja läbi vaatasid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.