OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 20. kohtumine 07.04.2021

Klubi “Rändajad” 20. kohtumine 07.04.2021

Jätkasime tööd Zoomi vahendusel ja tõdesime, et sellistel kohtumistel on omad plussid. Hea on esitleda kohe mõnd mõtet, pilti, ideed teistele; hea on liituda kogunemisega mõnest teisest linnast; hea on olla oma mugavustsoonis jne.

Seekord valmistas igaüks ette väikese esitluse, et milliseid kohti Eestimaal külastada ja mida vaadata. Esitlused olid illustreeritud fotodega ning kuulajatel tekkis hulgaliselt küsimusi ning omapoolseid ettepanekuid ja märkusi. Erik oli teinud eriti vahva ettekande Rummust ja Lääne-Harju vallast, mis oli seotud tema lapsepõlvega. Rääkisime tehismaastikust, mahajäetud piirkondadest, tasustatud ujumiskohtadest ja endisest vanglast. Elviira ettekanne oli Keila-Joast ja samuti Lääne-Harju piirkonnast ja seal asuvast rüütlilossist. Rääkisime ka Benckendorffide ja Volkonskite suguvõsadest ning piirkonnas asuvatest kalmudest, suletud rannaalast, pargis pesitsevatest nahkhiirtest ja kaunist loodusest.

Jätkasime oma kodukoha: Ida-Virumaaga. Kõik said soovitada kauneid kohti külastamiseks. Soovitati külastada Sillamäe promenaadi ning jõge, Narva kindlust ja promenaadi, Kuremäe kloostrit ja allikat jne.

Vaatasime üht osa saatesarjast “Eesti mäng” (mängisd Tanja Mihhailova-Saar, Birgit Sarrap ja Mihkel Mattisen). Tõdesime, et palju vastuseid saab leida loogilist mõtlemist kasutades (vastused on valikvastustena/saatejuht suunab vastajaid) või hoopis huupi pakkudes. Vahel piisab ka täringukeerutamise heast õnnest.

Leppisime kokku, et järgmisel kokkusaamisel räägime ajakirjanduse teemadel ning alateemadeks on teater ja loomad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.