OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 19. kohtumine 31.03.2021

Klubi “Rändajad” 19. kohtumine 31.03.2021

Pärast seekordset pikka vahepausi kogunes klubirahvas Zoomi kogunemisele ja seda selleks, et jätkata tööd mõneks ajaks Zoomi vahendusel.

Viirusleviku periood on kujunenud pikaks (kogu klubi tegevuse periood samuti, sest keegi ei osanud ette arvata pikki katkestusperioode viirusperioodi tõkete tõttu) ja teades, et see periood kestab veel vähemalt kuu, tekkis mõte koguneda Zoomi vahendusel, et jätkata koostööd. Kuna vahepeal on osa inimesi vahetanud elukohti, siis on isegi hea, et distantsilt saavad kõik liituda. Kõik said sissejuhatuseks rääkida möödunud perioodist ja emotsioonidest.

Seekordseks teemaks oli turism ja maaturism. Vaatasime üht osa saatesarjast “Suus sulav Eesti” ja rääkisime Raplamaa ja Järvamaa kandi eripäradest, vaatamisväärsustest. Erilist imestust tekitasid uued teadmised piimalammastest, käkkidest, karaskist, kartulivorstist , kuusevõrse siirupist ning timpnarmikutest.

Rääkisime Eesti Toidutee saitidest (Eesti Toidutee) ning Puhka Eestis (Puhka Eestis).

Kõik said rääkida ühest või mitmest kohast, kus nad on reisinud, mida näinud ja mida soovitavad teistele. Juttu tuli saartest, Tallinnast, Tartust, Pärnust, Paidest, Viljandist, Haapsalust jne.

Leppisime kokku, et selline kokkusaamine on hea viis kogunemiseks ja saame uuesti kokku järgmisel nädalal, kus igaüks räägib ühest piirkonnast, kuhu reisida ja mida näha (koos piltidega).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.