OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 10. kohtumine 4.11.2020

Klubi “Rändajad” 10. kohtumine 4.11.2020

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga, seekordseks teemaks oli eesti keele hääldus, keeleväänamise harjutused ja lugemisralli. Kohaletulnud rääkisid enda kogemustest keelest arusaamisel, kuulamisel ja hääldamisel. Mitmetki klubilised rääkisid, et närvilises olukorras kaob keeleoskus salakombel ning eriti keeruline on telefoniga rääkida.

Tegime koos keeleharjutusi, rääkisime murdekeelest ja uudissõnadest. Mitmedki harjutused panid muigama või lausa naerma.

Lõpetasime seekordse klubi luulerännakuga. Iga klubiline sai valida ühe luuletaja, tutvuda tema luulekoguga ja lemmikluuletuse teistele ette kanda. Kuulasime: Paul Erik Rummot, Kersti Merilaasi, Betti Alverit, Anna Haavat, Juhan Liivi, Doris Karevat, Hando Runnelit. Rääkisime luule rütmist ja ilmekuse rollist. Arutasime, mida sooviksid klubilised vaba teemadena klubitegevustesse lisada. Sooviti kuulda spordist ja sportlastest, teaduse arengust ja rohelisest mõtteviisist. Kindlasti võtame soove arvesse ja need teemad saavad käsitletud. Kaasaegse teose lugemissoovitusena rääkisime Armin Käomägi raamatust “Lui Vutoon”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.