OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 1.õppekäik. 03.10.2020

Klubi Lobisejad 1.õppekäik. 03.10.2020

Klubi esimene õppekäik oli kavandatud juba 26. septembriks. Kahjuks viiruseolukord ei võimaldanud külastada helilooja U. Sisaski juubelikontserti Kohtla-Järve Kultuurikeskuses. Otsusstasime minna Jõhvi Mihkli kirikusse, külastada kohaliku muuseumit ja saada osa ansambli “Väntorel” kontserdist. 3. oktoobril oli Jõhvi kiriku ümbrus “täis” Mihklilaada melu, saime osa ka sellest traditsioonilisest Jõhvi sügisüritusest. Täname lahket muuseumigiidi Reet Kaldutit. Kõikide klubi liikmete jaoks oli kohtumine ansambliga “Väntorel” esimene taoline elamus. Tegemist on ansambliga, mille koosseisu kuuluvad peale väntorelimängija ka vokalist ja kontrabassimängija. Ansambli looming on väga eriline. Repertuaar on niivõrd rikkalik ja mitmetahuline. Kavas olid nii eestikeelsed tuntud laulud kui välismaised lood.

Üks fotomeenutus Jõhvi Mihklikiriku õppekäigust ja kontserdist. Pildi tegu Paul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.