OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 1. õppekäik. 03.10.2020

Klubi Lootus 1. õppekäik. 03.10.2020

Klubi esimene õppekäik oli kavandatud juba 26. septembriks. Kahjuks viiruseolukord Ida-Virumaal ei võimaldanud külastada helilooja U. Sisaski juubelikontserti Kohtla-Järve Kultuurikeskuses. Otsusstasime minna Jõhvi Mihkli kirikusse, külastada kohaliku muuseumit ja saada osa ansambli “Väntorel” kontserdist. 3. oktoobril oli Jõhvi kiriku ümbrus “täis” Mihklipäeva ja laada meeleolu. Saime osa ka sellest traditsioonilisest Jõhvi sügisüritusest. Täname lahket muuseumigiidi Reet Kaldutit. Klubi liikmete jaoks oli kohtumine ansambliga “Väntorel” esimene taoline elamus. Tegemist on ansambliga, mille koosseisu kuuluvad peale väntorelimängija ka vokalist ja kontrabassimängija. Ansambli looming on väga eriline. Repertuaar on niivõrd rikkalik ja mitmetahuline. Kavas olid nii eestikeelsed tuntud laulud kui välismaised lood.

Üks fotomeenutus Jõhvi kontserdist. Pildi tegi Paul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.