OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 1. õppekäik 3.10.2020

Klubi “Rändajad” 1. õppekäik 3.10.2020

Klubi “Rändajad” esimene õppekäik oli kavandatud 26. septembriks 2020. Koroonaviiruse leviku tõttu Ida-Virumaal ei toimunud helilooja Urmas Sisaski juubelikontserti Kohtla-Järve Kultuurikeskuses. Olime kontserdiks ette valmistunud ning Urmas Sisaski omapärast loomingut tutvustanud, Youtubest kuulanud ja tema eluloost rääkinud. Kahju, et kontserti ei toimunud, aga ettevalmistus kindlasti rikastas paljude rännakuid kultuurimaastikul.

Kuna õppekäigu plaanid muutusid, siis toimus õppekäik Jõhvi Mihkli kirikusse, kirikumuuseumi ja ansambli “Väntorel” kontserdile 3. oktoobril 2020. Kõik said nautida Mihklipäeva laadamelu, raamatutelki ja paljusid eritegevusi. Muuseumigiidiks oli seekord Reet Kaldur, keda me täname. “Väntorel” on omanäoline ansambel, kuhu kuuluvad peale väntorelimängija ka vokalist ja kontrabassimängija. Kavas olid nii eestikeelsed tuntud laulud kui välismaised lood. Kuulata sai nii Arvo Pärti kui Ludwig van Beethovenit.

Kõik osalenud klubilised leidsid, et laadal oli igaühe jaoks midagi põnevat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.