OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 22. kohtumine 11.01.2022

Klubi “Unistus” 22. kohtumine 11.01.2022

Klubi kohtumine algas traditsiooniliselt nädala uudiste ringiga. Elektrihinnatõus ja riigi poolt rakendatavad abimeetmed olid seekord peateemaks.

Kuna kokkuleppeliselt oli mängude tutvustamise kord, siis kõik said tutvustada lapsepõlvest või tänapäevast pärit seltskonna- ja lauamänge. Valikus olid: SkiBo, sabotöör, loto, Alias, Eesti mäng, must notsu, tsirkus jne.

Pärast tee- ja kohvipausi toimus mängude õhtu. Jõudsime seekord tutvustada ja läbi mängida läbi kolm mängu. SkiBo, Alias ja juba paljude lapsepõlvest tuntud mäng kommipaberi ruutudega. Meil jäi osa mänge mängimata ja lubasime viimasel korral üht-kaht mängu ka proovida.

Kõik kiitsid, et koos mängida on nii vahva, et lapsepõlv tuli meelde ja kõik mured ununesid.

Alias

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.