OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 12. kohtumine 2.11.2021

Klubi “Unistus” 12. kohtumine 2.11.2021

Klubi algas jällegi traditsioonilise vestlusringiga möödunud nädalast. Juttu tuli möödunud koolivaheajast, laste ja õpetajate vaktsineerimisest ning testimisest koolides, traumast, möödunud Halloweenist, kadri- ja mardipäeva plaanidest, “Big Bandi” juubelikontserdist Jõhvi Kontserdimajas, borrelioosist ja entsefaliidist, eelsesvast õppekäigust Iisakusse.

Kuna teemaks olid uudised, siis kuulasime koos kultuuriuudiste saadet Vikerraadiost. Arutasime kuuldu üle ning igaüks sai rääkida, milliseid raadiokanalaeid ja saateid tema kuulab. Tuli juttu ka kultuurisaadetest: “Kuula rändajat”, ” ja “Müstiline Venemaa” ning raadiokuuldemängudest ja “Mnemoturniirist”.

Pärast kohvipausi jätkasime ajakirjanduse radadel, kuulasime ERR seitsmeseid uudiseid, vaatasime Ringvaadet ja Reporterit ja ning rääkisime erinevatest uudiste leidmise ja kasutamise võimalustest internetis. Igaüks sai teistele rääkida oma lemmikust uudistekanalist ja need olid erinevad. Lisaks räägiti Kuuuurijast, Laserist, Hommik Anuga saatest ja Prillitoosist.

Lahkusime, et kohtuda juba pühapäevasel õppekäigul.

Kuva lähtepilt
Ringvaade

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.