OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 1. kohtumine 17.08.2021

Klubi “Unistus” 1. kohtumine 17.08.2021

Teisipäeval, 17. augustil 2021 kohtusid Kohtla-Järve uue keeleklubi osalejad. Kogunes hulk kultuuri- ja keelehuvilisi inimesi, et alustada üheskoos õpet eesti keele ja kultuuri paremaks tundmiseks.

Alustasime tervituse ja klubi tegevusteks vajalike dokumentide täitmisega ning keeleõppe firma Mitteldorf esindajad jagasid osalejatele vajalikku infot õppetegevuse korralduse kohta. Kõik osalejad said vastused tekkinud küsimustele.

Seejärel rääkis iga osaleja oma huvidest, perest, koduloomadest, tegemistest-töödest ja keeleõppe rollist oma elus. Klubisse oli saabunud erinevate huvide ja keeleõppe taustaga inimesi. Oli neid, kel esikohal õppetöö ja enesetäiendamine, neid, kel esikohal pere ja neid, kes alles eneseotsingutel. Oli lasteaiaõpetajaid, arste, koolijuht, IT spetsialiste ja firma omanikke. Oli kassi- ja koeraomanikke. Oli reisimishuvilisi, lugemishuvilisi, käsitööhuvilisi, remondihuvilisi, kunstihuvilisi, kinohuvilisi jne. Klubi nime valikul oli palju versioone: päike, äike, estogratsioon, selged sihid, targemaks, unistus, naiste kotid, 18+2+x jne. Hääletusel sai võrdselt hääli kaks nime: estogratsioon ja unistus, korraldasime uue hääletuse ja tulemus oli ikka sama: seega sai klubi lõplikuks nimeks estogratsiooni unistus, mis on üsna pikk nimi, seega kokkuleppeliselt kasutame lühendatult: unistus.

Et edukamalt koos läbi järgmise 24 klubikohtumise ja 6 ühisürituse liikuda, panime koos paika ka peamised ühised reeglid. Kuna viirusperiood on meid kõiki pikalt kimbutanud, siis leppisime kokku, et haigena klubisse ei tule ja teavitame ikka juhendajaid ning leiame koos motivatsiooni klubitegevuses aktiivselt tegutseda. Samuti leppisime kokku sinatamise ja selle, et iga kohtumise alguses jagab igaüks oma nädalauudiseid.

Klubi aeg lendas linnulennult. Lahkusime, et kohtuda juba nädala pärast ja rännata koos Raimond Valgre ja Georg Otsaga muusikaradadel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.