OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 5.õppekäik 29.05.2021

Klubi Lobisejad 5.õppekäik 29.05.2021

Kahjuks pikaks veninud koroonapiirangud ei võimaldanud korraldada kord kuus kavas ettenähtud õppekäigu. Kuid kohe, kui avanesid võimalused, olime taas teel avastamaks midagi põnevat, isegi eksootilist. Klubi liikmetel oli veel meeles maikuu õppekäik BONZO kontserdile, aga juba võisime ette uue õppekäigu. Sellel korral Avinurme poole, kus meid ootas teada-tuntud Puiduait ja veel rohkem tuntud väikeraudtee. Avinurme võlub sellega, et siia tahad tulla taas ja taas. Ja alati avastad midagi, mida ei ole varem näinud või kogenud. Selle õppekäiguga panime punkti klubi Lobisejad tegemistele. Suur tänu Avinurme sõidu korraldajatele!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.