OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 24. kohtumine 25.05.2021

Klubi Lobisejad 24. kohtumine 25.05.2021

Klubi viimasel kohtumisel tõdesime, et isegi vaatamata kahele pikemale pausile möödisid meie ühised klubikuud kiiresti. Viimane, 24. kohtumine oli täielikult pühendatud tagasivaatele tehtud tööle. Õnneks oleme pidanud meie kohtumiste blogi, vaatasime kõik 23 kohtumiste sissekannet ja siis veel õppekäikude kokkuvõtteid. Fotod andsid hea võimalustemeemutusteks. Kui ajalooläheküljed olid keeratud, arutasime, mida on kliubi meile andnud, kas meie ootused ja reaalsus on samad. Vestluses selgus, et keelepraktikat ja keele arengut keegi eraldi positiivse hinnanguna välja ei toonud. See eest eesti klutuur, selle mõiste kõige laiemas mõistes, oli hinnangutes igati positiivne. Kohtumine viimasel tunnil palusime, kasutades ZOOM süsteemi võimalusi, kirjutada oma lühikene kokkuvõtte klubitööst. Otsustasime, et kohtumiste viimases blogis avaldame ka mõned fotod, mis meenutavad klubi Lobisejad tegemisi. Suur tänu kõikidele meie külalistele, lahkele (kuid veidi jahedale) kohtumispaigale ja õppekäikude korraldajatele!

MLotta (Mihhali ja Juulia): Oleme väga tänulikud klubi tegevuste eest. Oleme rõõmsad, et saime uusi tuttavaid. Kõik arutletud teemad, toredat eestvedajad ja klubi osalejad olid super! Kahju, et lõpuks meid jäid vähe.

Juhendaja Ursula: Tekitasime keskkonna, kus osalejate vahel oli võrdsus ja tundsime end partneritena. Rääkisime ka enda (eestvedajate) kogemustest ja elust, et klubilised tunneksid, et usaldus on vastastikune ja oleme avatud.

Tatjana Tambovtseva: Mul on tõesti kahju, et klubi lõpetab oma tsükli. Oli väga huvitav osaleda nendes kohtumistes. Sain teada palju uusi asju, tutvusin heade ja huvitavate inimestega. Sain oma kätega midagi teha. Klubi juhendajad on väga professionaalsed toetajad. Suur tänu Ursula, suur tänu Samuel!!! Suur tänu kõikidele klubikaaslastele!

Juhendaja Samuel: Mulle teeb erilist heameelt, et saime tuua klubi liikmeteni eesti traditsioone, tutvustada neid isiksusi, kes on Eesti arvamusliidrid. Iga õppekäik leidis hilissemal kohtumisel aktiivse arutelu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.