OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 22. kohtumine 11.05.2021

Klubi Lobisejad 22. kohtumine 11.05.2021

Nüüd on juba selge, et reaalseid klubikohtumisi enam ei toimu. Leiame ZOOM kohtumistes omad positiivsed ja negatiivsed küljed. Kuid tähtis on see, et vähemalt kord nädalas võime panustada 3-4 tundi eesti keele suulisele praktikale. Sellel korral liitus meiega Heli Preismann Lääne-Virumaalt. Ettevõtlik naine on tuntud oma MTÜ aktiivse arenguga, mille eest on teda mitmel korral kõrgelt tunnustatud. Külalise huvitav vestlus julgustas aktiivselt tegutsega, kasutades oma eelnevat haridust, oskusi ja loomingulist ettevõtlikust. Jäi kõlama idee, et klubi liikmed võiksid korraldada tulevikus väljasõidu Kadrinasse, kus saaks Heli Preismanni ettevõtmistega tutvuda. Kohtumine külalisega lõpes aga suure üllatusega – külaline pakus meile muusikalist teraapait.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.