OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 21. kohtumine 29.04.2021

Klubi Lootus 21. kohtumine 29.04.2021

Klubi toimus selgi korral Zoomis. Esialgu jagasime traditsiooniliselt möödunud nädala isiklikke ja ajakirjanduslikke uudiseid. Klubi eestvedaja, Samuel, tutvustas oma huvist lähtuvalt just värskelt ilmunud aasta linnu – kuldnoka marki. Samuti on ta ette valmistamas lennunduse marginäitust ning tal oli vaja kindlust mõne margi lisamise kohta või pigem mittelisamise kohta. Kõik klubilised andsid nõu ja julgustasid teda näitama võimalikult mitmekesiseid marke.

Seejärel vestlesime reisimise ja turismi teemal üldiselt. Vaatasime maaturismi saiti (Maaturism), seejärel võimalusi külastada selle lehe soovitusel kohti Ida-Virumaal. Selgus, et paljud olid üsna mitmes kohas juba käinud ning jagasid teistelegi positiivseid uudiseid ning soovitusi.

Edasi vaatasime koos saatesarja “Suus sulav Eesti” üht osa Peipsiveere tutvustusest (Iisaku, Kallaste, Alatskivi, Mustvee jne.) Seal valmistati kalasuppi. Kõik tunnistasid, et kuulevad esimest korda sellisest nipist, et kalasuppi lisatakse ka seeni ja jõhvikaid ning lubasid seda retsepti kunagi ka proovida. Kanepipiimast ning sigurikohvist polnud enamus midagi kuulnud ega neid ka proovinud, rääkimata karurasvaseebist.

Vestlusringis jagati soovitusi reisimiseks Eestimaal ja räägiti kohutavaid ning häirivalugusid, millega reisidel on kokku puututud ja mis on ka tuju rikkunud (enamasti olid need seotud puukide, lutikate, madude ja tarakanidega, samas võib ka kaasavõetud koopia passist osutuda kogu reisiseltskonna tujurikkujaks kui päris pass on koju kindlasse kohta jäetud).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.