OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 13. kohtumine

Nurruklubi 13. kohtumine

Nurruklubi 13. kohtumine toimus pärast pea kaks kuud kestnud pausi taas laupäeval, 6. veebruaril. Leidsime, et peale nii pikka pausi on mõttekas üle vaadata enda eesti keele õppimise eesmärgid ja senised tegevused ning panna paika uued sihid allesjäänud kohtumiste tarbeks. Paraku on üsna mitu klubiliiget jäänud haigeks või sunnitud püsima isolatsioonis. Loodame väga, et mõne aja pärast on kõik siiski taas tervena meie laupäevahommikuses Nurruklubis tagasi!

Et reisimisega on meil juba mõnda aega kitsas käes, võtsime arutelu järel käsile hoopis ühe muusikalise rännaku. Kohtusime Arktikas Juhan Smuuliga, manitsesime mõistlikuks kõik Hiinamaal pahandust teinud hungveipingid, päevitasime Batumis ja lõime Peetruse platsil paavstile endale patsi. Ehk siis tegu oli ka omamoodi ajarännakuga aastasse 1968, seltsiks noor ja särav lauljanna Helgi Sallo… Laulge kodus kindlasti kaasa- kõvasti ja õigesti, sest sõnad on teil nüüd kindlasti selged.

Pärast kohvipausi jõudis aga järg ajakirjanduseni. Seekord olidki korraldajatel kaasas just ajakirjad, millest igaüks võis enda jaoks kõige huvitavama välja valida ning tutvustada kaaslastele kas kogu ajakirja või siis mõnd enda jaoks eriti huvitavat lugu. Näis, et pea konkurentsitult kõnetasid klubirahvast loodusteemad. Ajakirjad “Eesti Loodus” ja “Horisont” jäävad loodetavasti edaspidigi klubiliikmete headeks infoallikateks. Üllatuseks osutus aga ajakirja “Hea Laps” veebruarinumber, mis arutati samuti läbi päris suure põhjalikkusega ning võis aru saada, et paar last leiavad selle tulevikus endagi lugemislaualt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.