OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 17. kohtumine 10.02.2021

Klubi “Rändajad” 17. kohtumine 10.02.2021

Klubi alustasime traditsioonilise vestlusega ja seegi kord oli peateemaks viiruse levik ja kaitsesüstimised. Kõik said jagada oma eluga seotud uudiseid, mis peamiselt olid seotud esimese või teise kaitsesüstiga ja vaktsineerimisega üldiselt.

Seekord oli kõigil kaasas oma käsitöö. Kõik tutvustasid, mida on teinud vabal ajal ja millega veel sisustavad oma vaba aega. Nägime imeilusaid tikitud pilte, laserprinteriga tehtud kujusid, isavalmistatud nukke, kootud kampsuneid jne. Oli väga põnev. Palju esitati ka küsimusi tehnikate ja kulutatud aja kohta. Oli äärmiselt põnev saada teada oma klubikaaslasteste tegemistest ja huvidest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.