OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 4. õppekäik, 30.01.2021

Klubi Lootus 4. õppekäik, 30.01.2021

Peale “viirusepausi” täiesti ootamatult saime korraldada õppekäigu Avinurmesse. Tegelikult oli see õppekäik juba algselt klubi tööplaanis. Kavatsustele tulid ette koroonapiirangud. Mõned klubi liikmed olid Avinurme Puiduaidas ka enne käinud, kuid seal on alati mida enda jaoks uuesti avastada. Kohtumine algas vanade puust “koduabiliste” tutvustusega. meile näidati põneva kujuga lusikaid, jalatsite mahavõtmise lauda, veinipudeli hoidjat ja palju muud, mida nägime oma elus esimest korda. Järgтes väikeste kuusekeste meistriklass. Kõik tuli teha oma kätega, abiks olid puulaastud, käärid, liimipüstol, väikesed puuklotsid ja, loomulikult, fantaasia. Kui töö sai tehtud, oli paras aeg teha nalja: “Järgmisteks jõuludeks on meil kuused juba olemas!”. Peale lõunat korraldasime bussiga ringsõidu Avinurmes, peab ju kuulsa veduri ja vagunid ülevaatama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.