OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 10. kohtuminne 05.11.2020

Klubi Lootus 10. kohtuminne 05.11.2020

Märkamatult jõutsime juba 10. kohtumiseni. Keele ja kultuuri klubi reeglid lubavad, et klubi töös saavad osaleda ka nö klubikülalised. Meiega liitusid Ljubov ja Natalja. Ljubov on algklasside õpetaja ja Natalja töötab keemialaboris. Oli huvitav kuulata nende tigapäevatöödest ja tegegemistest, eriti põvevalt rääkis Natalja, kuidas teehakse analüüse asfaldisegudele ja betuumenile. Nädalauudisteringis arutasime USA valimisi ja viiruselevikut Eestis. Kohtumise peateema oli aga seotud rahvakirjanik Oskar Lutsuga. Enna filmi “Suvi” ühisvaatamist üritasime meeldetuletada, kes on Lutsu teoste “Kevade”, “Suvi” ja “Sügis” tegelased. Sellele pidi järgnema ülesanne – räägi oma kunagisest kooliklassist, kas seal olid ka “tootsid” ja “kiired”. Kahjuks selgus, et klubi liikmete seas ei olnud kedagi, kes oleks teadnud raamatu “Kevad” tegelasi ja ka teose sisu. Olime sunnitud enne filmi “Suvi” ühisvaatamist tutvuma Lutsu teoste tegelastega. Jätkame filmi aruteluga järgmisel kohtumisel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.