OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Tuljak” esimene õppekäik

Klubi “Tuljak” esimene õppekäik

Meie esimene õppekäik toimus laupäeval, 24. oktoobril ja viis Sillamäe klubirahva koos teiste keeleklubidega Tartusse. Kavas oli Eesti Rahva Muuseumi külastus.

Enamik klubirahvast oli selles muuseumis esimest korda. Samas oli ka juba kogenud külastajaid, kes tegid kaasa tulles teadlikke valikuid, milliseid eksponaate lähemalt uurida. Ja oli ka, mille vahel valida! Kaks tundi möödusid giidide juhtimisel linnulennul. Interaktiivne keelepuu, elavaks tehtud hõimurahvaste eluolu, eri ajastutele ja teemadele pühendatud nurgakesed… Tundub, et idavirulastena jäime kõik pisut kauemaks uudistama Kukruse emanda praegust puhkepaika. Sillamäe rahva jaoks oli aga tillukeses vitriinis väljapaneku lõpuosas ka midagi päris-päris oma- tilluke Türsamäe sõlg.

Kes kasutas vaba aega ajutiste väljapanekute uurimiseks, võis aga kohtuda mitme põlvkonna eesti laste muinasjutumaailmaga. Näitus SIIMA viis meid tagasi aegadesse, kus kõigil muinasjututegelastel oli legendaarse raamatuillustraatori Siima Škopi antud välimus.

Soovijad said ka katsetada elamusi tagurpidimajas ja see kogemus tekitas elevust veel takkajärelegi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.