OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 8. kohtumine 27.10.2020

Klubi Lobisejad 8. kohtumine 27.10.2020

Oktoobbrikuu viimasel klubikohtumisel rääkisime ajakirjandusest – laiemas ja kitsamas mõistes. Omal kohal oli Eesti ajalehtede ajalugu, tänapäeva väljaanded ja nende tiraažid. Rühmatööna tuli täita neli ülesaanet – leida ajalehtedes vajaliku teavet ja hiljem esitleda rühmatöö tulemus. Erilise aplausi teenis rühm, kuhu kuulusid Mihhail, Juulia ja Jekaterina. Samas kõik grupid said ülesandega suurepäraselt hakkama.

Kohtumist sissejuhatav nädalauudistering on kujunenud kenaks suhtlemisajaks. Klubikaaslastele usaldatakse oma töö- ja perekonnauudised. Küsitakse nõu kodustest asjadest või muretsetakse laste sporditulemuste pärast. See usaldus tõestab, et klubiliikmed on moodustanud keeleõppele motiveeritud grupi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.