OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad 2. õppekäik 24.10.2020

Klubi Lobisejad 2. õppekäik 24.10.2020

Tartu. ERM. Need märksõnad on lahutamatud iga eesti keele omandamise vormiga, on selleks kursus, klubi või kohvik. Sellel korra ERM võtis meid vasti nooruliku tantsuenergiaga ja särtsaka diskomuusikaga. ERM võõrustas vabariikliku noorte tantsuvõistluust. Meie ekskursiooni lähtepunktiks oli President Lennat Meri sateliittelefon, sealt edasi läbi Eesti ajaloo kuni raud- ja kiviaegadeni välja. Teele jäi ka sinimustvalge lipusaal, talukultuur, keelesaal ja hõimurahvaste ekspositsioon. Peale lõunat osa klubilisi sai esimese elamuse Tagurpidimajas. Neile, kelle oli Tagurpidimajaga juba eelnevalt tutav, jagus uudistamist ERMis – muinasjutude näitus, postiajaloo avatud saal, müügipunkt ja kohvik.

Koduteel, mugavas bussis tõdesime, et selle õppekäigu kõige tähtasm sõnum võiks kõlada nii – ERM oskab alati üllatada, isegi siis, kui oled ERMis varem käinud. Teine tähelepanek – olles koos teiste keele klubi inimestega, saime kinnitust, et peale meie kohtub veel neljas keele klubis palju huvitavaid inimesi. Tore oli kohata vanu tutavaid Sillamäelt või Jõhvist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.