OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 8. kohtumine 22.10.2020

Klubi Lootus 8. kohtumine 22.10.2020

Tuulise ja vihmase sügisõhtu tegi soojaks avameelne ja südamlik vestlus Ida-Virumaa Ingeri-soomlaste Seltsi juhiga Maire Petrovaga. Enamusele klubi liikmetele avanes seni tundmatu Ingerimaa ajalugu. Klubi külaline tutvustas ingerlaste rahvariideid, mustrite keelt ja rahvariiete kasutamist erinevatel eluhetkedel. Väga põhjalik oli kohaliku Ingeri-soomlaste Seltsi tegevuse tutvustus. Vestluse käigus selgus, et ühel klubi liikmel on ämm rahvuselt soomlane ja veel üks klubi liige on lõpetanud Petrozavodskis (ehk Petroskois) ülikooli. Kohtumise teises pooles juba tavaks saanud nädala uudistering muutus sedavõrd aktiivseks, et märkamatult läksime üle Eesti ajakirjanduses ilmunud sündmuste juurde. Kohtumise lõpetas keelemäng, kus iga klubi liige pidi moodustama erinevaid sõnu kasutades piiratud arvu tähti. Sõnamängus kogus enam punkte Niina. Teisele auhinnalisele kohale tuli juhendaja Samuel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.