OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 11. kohtumine 26 .10.2021

Klubi “Unistus” 11. kohtumine 26 .10.2021

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga möödunud nädalast. Tuli juttu laste haigestumisest lasteaias, seksuaalkasvatuse koolitusest, lapselapse minekust keelekümblusrühma, lapse edusammudest teatriringis, maja juurde rajatavast uuest teelõigust ja tänavaaukude lappimisest, õpetajakoolitusest, elektrikatkestusest jne.

Seejärel rääkis igaüks oma lemmiktoidust ja selle valmistamisest, juttu tuli lasanjest, kapsasupist, tomatisupist, süldist jne. Kõik said rääkida rahvusköökide teemadel ning seda, mida arvatakse eesti köögist.

Pärast tee- ja kohvipausi jagasime laiali retseptiraamatud, mis pakkusid palju elevust. Igaüks sai valida eelroa, prae ja magustoidu retsepti, mida teistele tutvustada. Saime hulgaliselt uusi ideid, mida kodus proovida. Kohati oli mõni retsept isegi väga naljakas ja kummaline (küüslaugusupp).

Seejärel sai igaüks koostada oma restoranı menüü, mida teistele tutvustada. Klubilised kuulasid ja esitasid küsimusi ning kiitsid menüüd heaks. Oli lastekohvik, “Amore” restoran, “Natalia” restoran, kohvik “Vanaema juures”, restoran “Eesti rahvatoidud”.

Sellise rõõmsa meelestatusega lahkusime, et kohtuda juba järgmisel nädalal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.