OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Unistus” 5. kohtumine 14.09.2021

Klubi “Unistus” 5. kohtumine 14.09.2021

Klubi kokkusaamine algas traditsioonilise inforingiga, kõik said rääkida möödunud nädalast ja väljendada oma suhtumist nalja ja naljatamisse ning osadel klubilistel oli ka mõni nali varnast võtta (palusime naljateemale ka kodus mõelda).

Jätkasime vestlusega anekdootidest naabrite vahel: eestlased-lätlased ning eestlased-soomlased. Mööda ei saanud minna ka blondiininaljadest ja “kohukestest”. Nalju elust enesest teadis ka igaüks, vahel on teistel neid nalju keerulisem tajuda ja neist aru saada (kui kontekst jääb ähmaseks).

Vaatasime Youtubest klippe eesti naljadest. Leidsime, et mõistmine sõltub sageli keeletasemest, aga vahel on vaja teada ka konteksti ja tausta, miks üldse üks või teine nali sündis. Rääkisime Ervin Abelist ja Sulev Nõmmikust kui huumori kullafondi esindajatest, samuti Eino Baskinist, Urmas Kibuspuust ja Jüri Krjukovist.

Kokkusaamise teises pooles vaatasime kultusfilmi “Siin me oleme” katkendit ja tutvustasime filme “Noor pensionär” ja “Mehed ei nuta”. Oli neid, kes lubasid neid filme vaadata.

Kuva lähtepilt
Pilt: Ervin Abel ja Sulev Nõmmik filmis “Siin me oleme”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.