OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 21. kohtumine

Nurruklubi 21. kohtumine

Nurruklubi 21. kohtumine toimus virtuaalselt zoomi keskkonnas laupäeval, 22.mail ja teemaks oli Eesti geograafia ning Ida-Virumaa kaunimad paigad.

Alustuseks vahetasime veelkord muljeid pühapäevase kontserdi üle ning kuulasime Kõrsikute esituses laulu “Mööda koduvälju”. Laulus peitus ka väike vihje, sest kohe klubi lõppedes oli plaanis minna ühiselt matkama mitte küll otse koduväljadele, kuid piki koduseid Ida-Viru randasid küll.

Seejärel said osalised tutvustada, millise marsruudi nad valiksid, kui oleksid turismifirma töötajad ning peaksid liikuma oma grupiga Ida-Virumaal. Esimene matk viis meid jalgratastega seiklema Kurtna järvistusse. Kurtna järvistu on imekena ja vaheldusrikka loodusega piirkond, mis koosneb kümnetest eri sügavuse ja pindalaga järvekestest. Järvede kaldal on ka puhkemaju ning miks mitte veeta öö mõnes puhkemajas ja jätkata sealt edasi matka näiteks Kuremäele. Veel leiti, et Ida-Virumaal sobiks turiste viia jalutama Narva promenaadile ning kindlusesse, liikuda mööda Narva jõe äärt Narva-Jõesuusse ning veeta päev liivarannas, käia sealsetes spaades või minna ranna-ja spaapuhkusele hoopis Toilasse. Ida-Virumaal on aga tore see, et mõeldud on ka seiklusturismi peale. Kiviõli või Kurtna seikluspargid ootavad lastega peresid ning muidu seiklus- ja spordihimulisi aasta läbi.

Kohtumise lõpuks korraldas Liivi geograafiaviktoriini, kus tuttavate faktide kõrval leidus igaühe jaoks ka midagi üllatavat. Seejärel oli aga aeg matkariided selga panna ning ühisele kevadmatkale sättima hakata. Eesti geograafia ootas avastamist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.