OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 12. kohtumine

Nurruklubi 12. kohtumine

Nurruklubi 12. kohtumine toimus 5. detsembril. Teemaks oli seekord kokandus. Selgus, et enamik meist mäletas oma lapsepõlvest just klassikalisi roogasid: söödi kartuleid, kapsaid ja seapraadi, erinevaid suppe ja salateid, pannkooke moosiga… Enamasti armastasid meie vanemad toite hoidistada: toite hapendati, marineeriti ja soolati, samuti meenusid vanaemade kirsikompotid ja murakamoos. Selgus, et on olemas eraldi kategooria “nostalgiatoitudest”, mida tänapäeval enam endisel kujul saada ei olegi: kakao- ja kissellikuubikud, mida keetmise asemel kuivalt näksida armastati, šokolaadivõi, endisaegsed tordid…

Meenutuste järel asusime aga eestikeesete kokaraamatute kallale ja nende abiga sai igaüks koostada omapoolse komplektmenüü, mida küllatulnud klubiliikmetele pakkuda. Kui menüü valmis, selgitas igaüks teistele, mida kavatseb pakkuda, kui palju ja mida selleks tarvis läheb ning kuidas kavatseb toidud valmistada. Menüüd said mitmekesised alates nappidest dieet- ja terviseeinetest kuni priskete seapraadide ja pannkoogitortideni. Sekka sattus ka üllatusroogi, nagu näiteks ahjus küpsetatud seljanka. Loodame, et mõnigi neist retseptidest ka kodus järele sai proovitud.

Lõpetuseks moodustasime kolm meeskonda, kes valmistusid omaenda kohviku avamiseks ning koostasid selleks puhuks toredad ja teemakohased menüüd.

Kohvikute jaoks menüüsid koostades laskis Nurruklubi rahvas fantaasial lennata.
Külastage meid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.