OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Nurruklubi 11. kohtumine

Nurruklubi 11. kohtumine

Nurruklubi 11. kohtumine toimus 28. novembril. Temaks oli seekord Oskar Luts ja tema “Kevadest” alguse saanud raamatusari. Peale sissejuhatavat arutelu vaatasime ühiselt ka filmi “Kevade”. Saime tuttavaks eestlaste arhetüüpideks peetavate tegelaskujudega- flegmaatiline Tõnisson, nukrameelne unistaja Arno, igiliikurist Toots, alatasa sekeldustesse sattuv Kiir, rahumeelne kandlemängija Imelik, napsilembene külafilosoof Lible ning toimekas Teele.

Pärast kohvipausi jätkus aga rühmatöö filmist kuuldu ja nähtuga. Kas me teame, mis asjamehed olid kellamees, köster ja praost? Kuhu me läheme, kui läheme kabeliaeda või kirikaeda? Mis on rehkendamine, kes on kodukäija ning kas on tark tegu kellegi poole pöörduda sõnadega “sunnik”, “lõhvard” või “va töllmokk”? Arutelu võttis sisse sellise hoo, et märkamatult oli kell juba kojuminekuaega kuulutamas. Kaunist algavat advendiaega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.