OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 12. kohtumine 18.11.2020

Klubi “Rändajad” 12. kohtumine 18.11.2020

Klubi algas tavalise vestlusringiga, kus igaüks sai rääkida möödunud nädalast. Seejärel said kõik rääkida rahvusköögi teemal ning seda, mida arvatakse eesti köögist. Kuna viirus Ida-Virumaal levib eriti kiiresti, siis ka seekord olid abiks maskid.

Retseptiraamatud pakkusid palju elevust. Igaüks sai valida eelroa, prae ja magustoidu retsepti, mida teistele tutvustada. Saime hulgaliselt uusi ideid, mida kodus proovida. Mõned arvasid, et eesti rahvusköögis on kummalisi roogasid kalast ja kohupiimast. Kohati oli mõni retsept isegi väga naljakas ja kummaline.

Seejärel jagasime osalejad kahte rühma, kes moodustasid kahe restorani tiimid ja koostasid oma restoranı menüü, mida teistele tutvustati. Teised kuulasid ja esitasid küsimusi ning kommenteerisid. Mõlemad kohvikud said palju kiita oma menüü eest.

Sellise rõõmsa kokkuvõttega lahkusime, et kohtuda juba laupäeval kinos.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.