OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “MISKUSMILLAL” 5. kohtumine 20.10.2020

Klubi “MISKUSMILLAL” 5. kohtumine 20.10.2020

Klubi algas traditsioonilise vestlusringiga möödunud nädalast ja igaüks sai rääkida oma kogemustest nalja ja huumoriga. Nii mitmelgi klubilisel oli kokkupuude ka huumoriga möödunud nädala jooksul, mida ta teistega lahkelt jagas.

Alustasime vestlust nalja ja huumori mõistetega. Tutvusime Eino Baskini, Sulev Nõmmiku, Lia Laatsi ja Ita Everi loodud koomiliste karakteritega. Seejärel läksime ajas edasi ning tutvusime Jüri Krjukovi ja Urmas Kibuspuu loodud karakteritega. Vaatasime katkendeid kultusfilmidest “Mehed ei nuta”, “Noor pensionär” ja peale teepausi vaatasime kogupikkuses kultusfilmi “Siin me oleme”. Film meeldis kõigile, aga osa tekstist jäi paljudele arusaamatuks, seega arutasime sisu üle ja rääkisime, miks eestlastele on see film nii armsaks saanud.

Lõpetuseks vaatasime kaasaegseid humoriste ja stand-up koomikuid Tõnis Niinemetsa ja Jan Uuspõldu ning Märt Avandit ja Ott Seppa. Ühe pisikese katkendi vaatasime ka ” Kreisiraadiost”. Kokkuvõttes jõudsime järeldusele, et kõik ei peagi kõigile meeldima, et tuleb leida see, mis naerma ajab ja meelelahutust pakub, et inimesed on erinevad ja ootused huumorile on ka erinevad.

Kõik lahkusid lõbusas tujus ja ütlesid, et naer teeb tuju heaks ning seekordne kokkusaamine tõestas seda!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.