OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus 7. kohtumine 15.10.2020

Klubi Lootus 7. kohtumine 15.10.2020

Eesti keel ja eesti meel – selline oli klubi 15. oktoobri kohtumise peateema. Teematõsidust illustreerisid rariteedsed raamatud juhendaja Anne kogust. Keeleharjutsed aitasid arusaada sõnadest, mida isegi eestlased igapäevaselt ei kasuta. Juhendaja Samueliga aga arutasime ja selgitasime ÕSi uusi sõnu. Tegime kokkuvõtted luuletuse “Lootused pole lootusetud” tõlkevõistlusest. Luuletuse valik polnud juhuslik, klubi nimi on ju Lootus. Suur tänu kõikidele, kes osales tõlkevõistlusel (see oli mitme nädala kodutöö) – Dzintra (II koht), Jelena (III koht), Igor (I koht), Ljudmila, Niina, Svetlana ja Maria. Erilised tänusõnad Galinale, kes oli hindamistiimi eesotsas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.