OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” 6. kohtumine 7.10.2020

Klubi “Rändajad” 6. kohtumine 7.10.2020

Klubi kokkusaamine algas traditsioonilise inforingiga, kõik said rääkida möödunud nädalast ja väljendada oma suhtumist nalja ja naljatamisse ning osadel klubilistel oli ka mõni nali varnast võtta.

Jätkasime vestlusega anekdootidest naabrite vahel: eestlased-lätlased ning eestlased-soomlased. Mööda ei saanud minna ka blondiininaljadest ja “kohukestest”.

Kuulasime ansambli Kuldne trio esituses laulu “Kes ei tööta, see ei söö”, täitsime samal ajal lüngad töölehel ja kõigil oli võimalus kaasa laulda.

Vaatasime Youtubest klippe eesti naljadest. “Tujurikkuja” nalja, mis oli pühendatud alkoholist tingitud uppumissurmadele ning vanemat nalja Ervin Abeli ja Tamara Abeli esituses “Rõõmude allikas”. Leidsime, et mõistmine sõltub sageli keeletasemest, aga vahel on vaja teada ka konteksti ja tausta, miks üldse üks või teine nali sündis. Rääkisime Ervin Abelist ja Sulev Nõmmikust kui huumori kullafondi esindajatest.

Kokkusaamise teises pooles vaatasime kultusfilmi “Siin me oleme” ja selgus, et oli neid, kellele see film meeldis ja neid, kellele filmihuumor arusaamatuks jäi või neid, keda lugu lihtsalt muhelema pani. Huvilised said kaasa soovituse vaadata filme “Noor pensionär” ja “Mehed ei nuta”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.