OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad (Kohtla-Järve): 3. kohtumine

Klubi Lobisejad (Kohtla-Järve): 3. kohtumine

22. septembril vallutasid klubiõhtu tavad ja traditsioonid. Seda kõige laiemas mõistes. Kohtumise avas väitlus, kus iga klubi liige pidi võtma kindla seisukoha – kas olla traditsioonide tuline pooldaja või olla traditsioonide argumenteeritud vastane. Vaidluses sünnib tõde – sellele järeldusele tulime peale väitluse osapoolte esinemist. Ümarlaua vormis arutasime teada-tuntud eesti traditsioone. Huvitav oli kuulata, millised peretraditsioonid on meie klubi liikmete peredes. Keegi iga õhtu loeb lastele raamatust väikese loo, keegi iga päev täpselt kell 21 helistab eakale emale… Mõnes peres muutub sünnipäev koosviibimiseks, kus on kohta lauludele ja lõbusatele mängudele. Huvitav oli ka oma pulmapeo meenutus. Kohtumise lõpetasime ringmängudega (NB! Kontaktivabade mängudega!) ja lauluga “Kaugel külas”.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.