OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” kolmas kohtumine

Klubi “Rändajad” kolmas kohtumine

Kolmandal kohtumisel jätkasime rännakut muusikamaailmas. Seekord oli avateemaks laulu- ja tantsupidu. Jagasime omavahel isiklikke kogemusi selle suurpeoga ning vaatasime-kuulasime koos laulupeo kuldrepertuaari kuuluvaid lugusid- “Mu isamaa on minu arm”, “Tuljak”…Kõnelesime traditsioonidest ja peokorraldusest ning õppisime laulma tantsupeo avaloona tuule tiibadesse saanud “Tuulevaiksel ööl”. Enne kohvipausi jõudsime rühmatööna ette valmistada korraldustoimkonna meelespead- mida tuleks arvesse võtta peoliste majutamisel ja toitlustamisel, mida aga kaheksakilomeetrise rongkäigu ettevalmistamisel.

Kohvipausi järel vahetasime veidi teemat. Vaatasime koos läbi filmi “Need vanad armastuskirjad” esimese pooltunni ja elasime sisse Raimond Valgre ajastuomaselt traagilisse saatusesse. Pärast nähtu läbiarutamist jagunesime aga rühmadesse ning iga rühm korraldas intervjuu kellegagi filmi tegelastest. Igaühel oli võimalus vastavalt loosiõnnele olla kas Raimond, Raimondi ema, Lily või kelner Leo ja vastata ajakirjanikeks kehastunud rühmakaaslaste küsimustele. Loodan, et enamik klubirahvast leidis võimaluse ka film kodus lõpuni vaadata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.