OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lobisejad (Kohtla-Järve): 1. kohtumine

Klubi Lobisejad (Kohtla-Järve): 1. kohtumine

Eesti keele ja kultuuri klubi alustas 8. septembril. Meie kohtumised toimuvad Kohtla-Järvel. Nii nagu infotunnis, nii ka esimesel kohtumisel tuli lahendada mitmeid korralduslike küsimusi. Siin olid abiks Paul ja Natalja. Siis alles võtsid juhtimise üle Ursula ja Samuel. Järgnes tutvumise ring, kus iga klubi liige lisas enda tutvustusele ka “pantomiimilise” lemmikharrastuse. Saime teada, et meie seas on meedikud, õpetajad, lasteaia töötajad… Grupitööna sai valmis keele klubi “Lobisejad” logokavand. Miks Lobisejad? Sest klubinime hääletamisel just Lobisejad kogus kõige rohkem hääli.

One Response

  1. Tatjana ütleb:

    Väga huvitavad klubi juhatajad, väga mitmekülgsed klubi liikmed ja nagu tulemus suurepärane klubi nimetus ja kõige ilusam logo 🙂
    Suur tänu autoritele!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.