OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi “Rändajad” (Jõhvi) esimene kohtumine

Klubi “Rändajad” (Jõhvi) esimene kohtumine

Esimesel kohtumisel said Rändajad omavahel tuttavaks ning seejärel valisime oma klubile nime. Selgus, et rännukihk ühendab nii klubi liikmeid kui juhendajaid ja vähe on maailmas nurki, kuhu meie jalg siiani astunud ei oleks.

Niisiis Rändajad. Et edukamalt koos läbi järgmise 24 klubikohtumise ja 6 ühisürituse rännata, panime koos paika ka peamised ühised reeglid. Tähtsaim neist- ole terve! Saabu klubisse hea tujuga ning reipalt. Kui aga palavik kimbutab, jää siiski koju teki alla. Samuti leppisime kokku, et telefonihelinad lülitame klubi tegevuse ajaks välja, kuid vajadusel kasutame oma nutikat aparaati vaikselt näiteks teemakohase sõna otsimiseks. Meie õhkkond on vaba ja huumorimeelne. Üldiselt me sinatame üksteist, aga ei suru seda peale neile, kelle jaoks see mugav ei ole. Tegevused on rõõmsad ja mängulised. Me alustame oma kohtumisi täpselt õigel kellaajal. Aga kui tõepoolest õigeks ajaks kohale ei jõudnud, siis… parem ikkagi hilja kui mitte kunagi. Kujundame välja oma rituaalid- näiteks alustame kohtumist sissejuhatava vestlusringiga ja lõpetuseks jääb rännuteemaline muusikapala. Kui kellelgi on soov välja pakkuda uusi ideid, võib seda teha. Idee asemel tohib vabalt pakkuda ka näiteks omaküpsetatud õunakooki.

Lõpuks tegime kindlaks, mis sorti keeleõppijad me oleme, milliseid keeli oleme õppinud ja mida me õpituga peale oleme hakanud.

Ja nagu kokku lepitud, kuulasimegi oma esimese kohtumise lõpetuseks Sandra Nurmsalu esituses “Rändajaid”.

Lisaks “Rändajatele” olid klubi nimetusena tõsisel kaalumisel veel “Kompott” ja “Pilalind”.
Nii et lisaks rändamisele võime vabalt vahetevahel ka kompotti keeta
ja kindlasti on teravmeelne pila meie klubis lubatud mis lubatud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.