OÜ Mitteldorf on Eesti Töötukassa koolituskaardi partner

Klubi Lootus (Ahtme): 1 kohtumine

Klubi Lootus (Ahtme): 1 kohtumine

Eesti keele ja kultuuri klubi alustas 3. septembril. Meie kohtumised toimuvad Kohtla-Järve Ahtme linnaosas, Ahtme põhikoolis. Sümboolne on see, et klubi kohtumised toimuvad just Põhikooli eesti keele kabinetis. Nii nagu infotunnis, nii ka esimesel kohtumisel tuli lahendada mitmeid korralduslike küsimusi. Siin olid abiks Paul ja Natalja. Siis alles võtsid juhtimise üle Anne ja Samuel. Järgnes tutvumise ring, kus iga klubi liige peale enda tutvustuse “andis teatepulga edasi”. Saime teada, et meie seas on meedikud, õpetajad, lasteaia töötajad, kirjastuse reklaamispetsialist… Oma huvialadest jutustasime mänguliselt ja väga lõbusalt. Grupitööna saime valmis ajakirja “Lootus” esikaane. Miks Lootus? Sest klubinime hääletamisel just Lootus kogus kõige rohkem hääli.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.